10 anys amb Senior i El Cor Brutal (9-1-16, Edifici Octubre)

Concierto décimo aniversario Senior i El Cor Brutal

El passat dissabte 9 de gener es va viure un esdeveniment de gran interès al hall de l'Edifici Octubre de València. Amb l'excusa de celebrar els 10 anys de trajectòria de Senior i El Cor Brutal es va fer la presentació i cata del Vi Brutal.


Com a lema de l'esdeveniment un "Vinihilisme: Negació de tot principi religiós, polític i social que no tinga res a vore amb el vi i els discos de vinil" i amb una sala plena de gent van ser més de dues hores de música en què van participar amics de la singular banda valenciana. Per allà van desfilar Cisco Fran, Clara Andrés, Gener, Julio Bustamante, Gilbertástico, Llum, Pedro Bueno, Hugo Más, The Standby Connection y Kaiko DJ.

Concierto décimo aniversario Senior i El Cor Brutal  2
Imatge cortesia d'Ulisses Calabuig
Com a colofó els quatre membres de Senior i El Cor Brutal (Micalet Landete, Endika Martín, Juanlu Tormo y Rafa Ferreiro) van interpretar cinc temes de diferents etapes de la seva trajectòria com "El cel de les illes Caiman", "Flor de maig", "El joc de demanar", "Cantic dels germans de diferents mares" y "Gran".

Felicitacions i agraïments a Senior i El Cor Brutal per haver enriquit tant la bona música en la llengua mare dels valencians. No els deixarem de recomanar en aquest Espai sempre que sorgisca la mínima oportunitat gràcies a aquest interessantíssim pòquer de discos que són "L'Experiència gratificant" (2009), "Gran" (2011), "València, Califòrnia" (2013) y "El poder del voler" (2014). A ells cal sumar l'EP "Santo Parranto" (2015). Es pot accedir sobre els anteriors enllaços dels títols i dins el bandcamp general de Malatesta Records.

Sona ací un tema brutal: "Flor de maig". 

Comentarios